Ombyggnationer & tillbyggnationer

Du kan kontakta oss på Bygg Gänget för alla typer av arbeten. Vi har renoverat lägenheter och sjukhus samt byggt om biosalonger och nattklubbar. Vi jobbar noggrant, med hög kvalitet och ger dig ditt optimala resultat. 

Experter på helhetslösningar

Med noggranna ögon och hög spetskompetens utför vi allt från mindre snickeriarbeten till totalentreprenader. Alltid med bästa resultat på ett tids- och priseffektivt sätt.  

När vi utför en ombyggnation eller en tillbyggnation ser vi till att allt blir gjort efter en exemplarisk standard. Oavsett hur dina behov ser ut har vi ett helhetstänk där vi skräddarsyr bygglösningar för att passa det resultat du är ute efter.

För privatpersoner

Om du vill renovera eller bygga ut ditt hem är vi rätt Byggäng att vända sig till. 

Vi arbetar alltid utifrån helhetslösningar där du inte ska behöva vända dig till någon annan än oss på Bygg Gänget. Vi tar dig från A till Ö, där du hela tiden får vara en så stor del av processen som du själv vill. Du har en personlig kontaktperson som du kan vända dig till vid frågor eller funderingar.

När vi lämnar dig har du fått bästa möjiga resultat efter en positiv process som får dig att vilja vända dig till oss även i framtiden.

Vi kan ta fram K-ritningar och all information du behöver inför bygget samt sköter hela projekteringen. Om du undrar över ROT-arbeten kan du läsa mer här eller se våra referenser.

Kontakta oss för mer information