Om oss

Som en skicklig totalentreprenör erbjuder vi bygglösningar för stora som små projekt. Du får bästa möjliga resultat utan att behöva vända dig till flera olika aktörer. Vi på Bygg Gänget tar dig från idé till fulländad verklighet. 

Vi vill bli ditt självklara val

Med ledande kompetens har vi på Bygg Gänget sedan 2015 gjort allt från 220 bostadsrätter till renoveringar av nattklubb och bibliotek. Vi utför projekt inom nyproduktioner, ombyggnation, tillbyggnation och totalentreprenader.  
​​​​​​​

Inget projekt är för stort

När du väljer oss till att vara din samarbetspartner genom en helentreprenad ansvarar vi för hela byggprocessen. Du får det bästa slutresultatet och slipper krånglet med att använda dig av flera olika aktörer. 

Med visionen om att bli den ledande byggaktören i Stockholm tar vi oss an allt från mindre projekt till de största. Genom vår kvalitet, kunskap och öppna kommunikation vill vi bli det självklara valet för dig. 

Våra 30 skickliga yrkesmän har betydande erfarenhet och både bredd- och spetskompetens. Oasvett om du ska bygga ett hus eller letar aktör till ett mindre företag eller en stor offentlig uppdragsgivare är vi rätt byggmän för uppdraget. 

Du behöver bara oss

Genom varje process har du en kontaktperson hos oss som du alltid kan vända dig till. Vi prioriterar en öppen och rak dialog till dig som kund. Ett avslutat projekt mäts inte bara i den höga kvaliteten som har lagts in i det praktiska arbetet, utan även i din upplevelse av oss.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information. Titta gärna under referenser för att se exempel på projekt vi har utfört. 

Kontaktuppgifter

Postadress
Bygg Gänget i Stockholm AB
Box 1409
183 14 Täby
Sverige

​​​​​​​Telefon: 070-826 71 19