Nyproduktioner

Låt oss ta hand om arbetet, så slipper du krångliga mellanhänder och ytterligare firmor. Vi färdigställer din nyproduktion med bästa möjliga resultat, tack vare våra skickliga och noggranna yrkesmän. 

Högsta kvalitet vid varje projekt

Vid en nyproduktion av bostad finns det flera valmöjligheter. En av de vanligaste är att du kan beställa färdiga stommar, vilket sker i vårt samarbete med Vittjärvshus. Det innebär att färdiga delar levereras och ställs upp, vilket är väldigt tidseffektivt.

Du kan även välja att använda dig av lösvirkeshus, vilket passar dig som vill ha ett mer priseffektivt alternativ. Lösvirke tar som regel lite längre tid. Vad som än är rätt inriktning för dig optimerar vi en skräddarsydd helhetlösning. 
​​​​​​​ 

Betydande erfarenhet och stor skicklighet 

När du vänder dig till oss på Bygg Gänget får du en trygg leverantörer som genom processen prioriterar en nära kontakt med dig som kund. Du har alltid en kontaktperson så att du dels känner dig trygg, dels får en delaktighet och insyn under arbetets gång. 

Vi tycker inte att du ska behöva vända dig till mer än en aktör. Låt oss förverkliga din idé så att du har en färdigställd nyproduktion där det enda som fattas är inredningen. Allt du behöver får du vid anlitandet av oss samtidigt som du garanteras en hög kvalitet och snabb service.  

Kontakta oss för mer information om nyproduktion!