Lediga tjänster


Arbetsledande snickare 

Bygg Gänget i Stockholm AB har sedan starten 2015 växt mycket och är nu inne i en  expansiv period och söker fler medarbetare som vill vara med och växa med bolaget.

Vi söker 2 arbetsledande snickare för varierade arbetsuppgifter inom bygg. Det är allt från totalentreprenader till mindre snickeriarbeten. Med en positiv inställning och med en hög arbetsmoral tror vi på ett långt sammarbete.

Du ska vara självgående med några års erfarenhet inom bygg, serviceinriktag, nogrann, ansvarstagande, problemlösare samt en lagspelare. Du ska kunna arbetsleda 2-3 arbetslag på 4 personer på våra olika projekt men även vara redo på att kunna bygga själv. Du ska samordna med underentreprenörer såsom elektriker, rörmokare, följa tidsplaner, föra dagbok, ha kundkontakt samt förse projekt med material och verktyg.

Anställning: 6 månaders provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Förmåner: Arbetsbil 

Krav: Du talar, läser och skriver på flytande Svenska och Engelska.
          B- körkort

Skicka in ditt cv och personliga brev till oss på cv@byggganget.se


Snickare / stenläggare

Vi söker nu självgående snickare/ stenläggare för varierande arbetsuppgifter inom bygg. Det är allt från totalentreprenader till mindre snickeriarbeten och stenläggningsarbeten. Med en positiv inställning och hög arbetsmoral tror vi på ett långt sammarbete samt möjligheter att växa med bolaget.

Du ska vara självgående med några års erfarenhet inom bygg, serviceinriktad, nogrann, ansvarstagande, problemlösare samt en lagspelare. Du ska kunna arbeta i lag på både mindre och större projekt, du ska kunna läsa byggritningar och ha material och verktygskännedom.

Anställning: 6 månaders provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

Krav: Du talar svenska eller engelska.
          5 års erfarenhet inom yrket.

Skicka in ditt cv och personliga brev till oss på cv@byggganget.se

Kontaktuppgifter

Postadress
Bygg Gänget i Stockholm AB
Box 1409
183 14 Täby
Sverige

​​​​​​​Telefon: 070- 826 71 19